SOLIDWORKS CAM – Powered by CAMWorks

Mange har allerede fanget nyheden, men jeg håber du vil være med til at dele den til dine forbindelser.

SOLIDWORKS 2018 leveres med integreret CAM, så hele fasen fra design, validering, til produktion nu findes i ét og samme interface (klik på banner for mere info).

Uden at vide det med 100% sikkerhed lader det til at SOLIDWORKS kunder fremover vil have 2.5 akse fræsning samt drejning til rådighed.

CAMWorks 2.5 akset fræsning er naturligvis med fuld kontrol over flersidet bearbejdning, så man kan programmere både 4 og 5 akset indekserede maskiner. Dette er for mange virksomheder rigeligt til at få tingene gjort, men skulle behovet for 3D fræsning eller simultanfræsning over 4 eller 5 akser være et behov, så har CAMWorks selvfølgelig også moduler til dette.

CADWorks.dk afholder en serie gratis webinar som alle har fokus på træning i CAMWorks. Følg serien og bliv helt fortrolig med softwaren, så du er parat til at benytte softwaren så snart det frigives til alle (Oktober 2017).

Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig til højre på denne side, så sender CADWorks.dk dato samt link med tilmelding til dig.

Bliv fortrolig med opsætning af model for programmering, alle de forskellige operationer, simulering af program samt optimering af CAMWorks, så softwaren bliver så tæt på fuldautomatisk som noget CAM system kan komme.

Vi fokuserer naturligvis også på Tolerance Based Machining, og viser tips i SOLIDWORKS til at etablere dimensioner med tolerance i tilfælde du arbejder med importerede filer eller filer hvor der ikke er målsatte tolerancer i forvejen.

CADWorks.dk forventer der bliver mange deltagere, så det kan være vi kører samme webinar mere end én gang så alle kan få det hele med.

Hvis du ikke kan vente med at se softwaren er du velkommen til at kigge forbi til VTM2017 hvor vi naturligvis står parate til at hjælpe og vejlede dig.

Modtag nyhedsbrev

CAMWorks Demo

Overvejer du at anskaffe et CAM system?

Overvejer du at udskifte dit CAM system med et CAD/CAM system?

Ønsker du at rykke op i CAM superligaen, øge produktiviteten og blive langt mere konkurrencedygtig?

Så slå til nu og få CAMWorks gratis på prøve.

Opdag hvor let CAM kan udføres.

Tim Rosendal Halvorsen

Uddannet maskinarbejder, med konventionel drejning og fræsning. Stor CAM erfaring fra 6 år hos markedsledende specialmaskiner virksomhed. Har anvendt de mest gængse CAM systemer. Supporteret CAD/CAM kunder siden 2008. "En doven maskinarbejder er en dygtig maskinarbejder - man kan ikke stoppe innovation!"