Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Cookies anvendes af næsten alle hjemmesider.

Nogle hjemmesider kan ikke fungere uden brugen af cookies.
En cookie er en tekstfil som gemmes på det hardware du anvender til at besøge en given hjemmeside igennem.
Cookies kan ikke se hvem du er eller hvad du hedder.
Cookies findes i flere udgaver; dem som er strengt nødvendige for at en hjemmeside fungerer og cookies som gør din oplevelse bedre.
Du kan læse meget mere omkring cookies og data privacy og cookie loven på erhvervsstyrelsens hjemmeside på dette link

Når du besøger vores hjemmesider indsamles der oplysninger om hvordan du fandt vores side – direkte tastet ind eller via en søgemaskine eller nyhedsbrev. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Facebook – https://www.facebook.com/business/news/facebooks-commitment-to-data-protection-and-privacy-in-compliance-with-the-gdpr
  • LinkedIn – https://www.linkedin.com/help/linkedin/answer/87080/linkedin-marketing-solutions-and-the-general-data-protection-regulation-gdpr-?lang=en
  • ZOHO – supportsager, nyhedsbreve og andre formularer du udfylder sender information til vores CRM system. https://www.zoho.com/gdpr.html
  • Dropbox – https://www.dropbox.com/da_DK/help/security/general-data-protection-regulation
  • YouTube – https://policies.google.com/privacy

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services som for eksempel oprettelse af supportsager eller kontakt igennem vores chat.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på hos os (vi sporer ikke færden uden for vores hjemmeside). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne i formularer behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, virksomhed, etc. Det vil typisk være i forbindelse med tilmeldelse til nyhedsbrev eller oprettelse af supportsag og andre anmodninger du af egen fri vilje sender til os.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at oprette supportsager eller sende dig tilbud på software du har anmodet en pris på, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden, hvilke nyhedsbreve du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@cadworks.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

CADWorks.dk ApS
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Telefon: 26787376
Mail: kontakt@cadworks.dk